Prodej bytu v osobním vlastnictví, 3+1, 68,58m2, Praha 8 Bohnice

DSCN4735
DSCN5033
DSCN5034
Lokalita:Zelenohorská 507/15, Praha - Bohnice
Cena:prodáno
Kategorie:Byty 3+1

Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi byt v osobním vlastnictví, 3+1 o celkové výměře 68,58m2 v 5.patře zrekonstruovaného panelového domu v Zelenohorské ulici na Praze 8 - Bohnice.
Byt má vynikající dispozici - předsíň, tři samostatné pokoje, samostatnou kuchyni a dále wc a koupelna. Byt je v původním stavu včetně umakartového jádra a je tak připravený na rekonstrukci dle představ nového majitele.
Páté patro nabízí příjemný výhled do okolí, orientace ložnic je na sever, což je ideální na spánek, obývací pokoj je na jih, možnost větrání napříč bytem, takže i ve vedrech je v bytě příjemně.
K bytu náleží kóje na uskladnění věcí, která se nachází v 6.patře.
Byt je právně čistý, bez zástavy i věcného břemene, hypotéka není problém.
Bude vyklizený.
Dům je po kompletní rekonstrukci - stoupačky, zateplení, fasáda, plastová okna, nový a prostorný výtah.
V okolí je veškerá občanská vybavenost - MŚ, ZŠ, střední školy, mnoho dětských hřišť, u domu Albert a obchodní dům Visla, nedaleko centrum Krakov i poliklinika.
Před domem zastávka Sídliště Bohnice, bus 102 Vás doveze za 10 min na metro C Kobylisy. Pro relaxaci a sportovní vyžití je v okolí domu spousta přírody, cyklistické stezky, za pár minut se dostanete k Vltavě, nedaleko Auqacentrum Šutka, nebo ZOO.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.