Prodej bytu 3+1 + sklep, 67 m2, Praha 8 - Troja

DSC_7047b
DSC_6905b
DSC_7005b
Lokalita:Lublinská, Praha - Troja
Cena:prodáno
Kategorie:Byty 3+1

Nabízím exkluzivně prodej bytu 3+1 o výměře 66,8 m2 v příjemné lokalitě Praha 8 - Troja. Nachází se v 9. patře zatepleného panelového domu se dvěma velkými výtahy, které vám usnadní stěhování.
Vstup do bytu chrání bezpečnostní dveře. Z velké předsíně čtvercového půdorysu jsou přístupné všechny místnosti. Byt se nabízí nezařízený. Část nábytku je možné přenechat po domluvě.
Okna jsou plastová, s širokým výhledem do okolí a částečně i na Prahu. Kromě obýváku jsou všechna opatřená žaluziemi. Orientace oken na dvě světové strany (sever a východ) poskytuje více denního světla a navíc umožňuje i efektivní větrání.
Kuchyňská linka je vybavená sklokeramickou varnou deskou, elektrickým sporákem, digestoří a myčkou. Navržena byla tak, aby poskytovala hodně úložného prostoru.
V obýváku je položena plovoucí podlaha. V pracovně a ložnici bylo ponecháno původní lino. Radiátor v obýváku má nadstandardní počet žeber a odvzdušňovací ventil.
Bytové jádro je zděné. Koupelna je zařízená vanou, umyvadlem a přípravou na pračku. WC je samostatné.
K bytu náleží sklepní kóje na patře. Na internet se můžete připojit přes O2.
Velkou výhodu představuje Penny Market před domem. V blízkosti OC Krakov s Billou a poštou, kulturní dům, poliklinika Mazurská, Aquapark Šutka, školy, školky. Doporučuji hezkou procházku do ZOO, Botanické zahrady, starých Bohnic, Čimického háje nebo Stromovky. Výborné spojení do centra. 7 min. na metro Kobylisy, autobusová zastávka 4 min. od domu. Bezproblémové parkování bez modrých zón. Tento byt je také zajímavý jako investice. Momentálně je pronajatý spolehlivému nájemci, který v bytě rád zůstane i nadále.
Za zprostředkování prodeje neplatíte provizi.

Lukáš Pecháček
Lukáš Pecháček

Mobil: +420 727 886 321

Telefon: +420 221 722 036

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.