Dražba multifunkčního centra, nacházejícího se na metru C Ládví v Praze

9
4
1
Lokalita:Burešova 1659/3, Praha - Kobylisy
Nejnižší podání:vydraženo
Kategorie:Činžovní domy

Dražba multifunkčního centra v Praze. Budova se nachází přímo na metru C - Ládví. Jedná se o dvoupodlažní budovu postavenou před cca 40 lety. V 1.NP se nachází komerční prostor banky, dále Cafe & music bar, dvě prodejny spotřebního zboží a jedna masna. Každý komerční prostor má výlohy a přístup přímo z ulice. Některé prostory jsou spojeny s 1.PP schodištěm a nákladovým výtahem. V 1.PP se nacházejí skladové prostory, potažmo dílny se sociálním zařízením. 1.PP je také přístupné z podzemního parkoviště a zásobovacího prostoru, který je společný se sousední budovou. Všechny komerční prostory, které se nacházejí v 1.PP jsou pronajaty. Část prostor v 1.PP je také pronajata nebo momentálně slouží k uskladnění movitého majetku majetkové podstaty.

Celková podlahová plocha:
1. NP - 1258 m2
1. PP - 1153 m2
Podlahová plocha je orientační a vychází z technické zprávy - požadavek na zaměření podlahových ploch z roku 2013. V současné době se může výměra podlahových ploch mírně lišit. Dle znaleckého posudku jsou podlahové plochy větší.

Pozemek pod budovou a podzemní parkoviště je ve vlastnictví Hlavního města Prahy a není předmětem dražby. Vlastník, Hlavní město Praha, má zákonné předkupní právo k budově, které může uplatnit v dražbě.

Znalecký posudek a přehled nájemních smluv je k dispozici k nahlédnutí u dražebníka.

Bc. Tomáš Indrák
Bc. Tomáš Indrák

Mobil: +420 727 833 021

Telefon: +420 221 722 081

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.