Prodej krásného bytu 1+kk/L, 33,55m2, OV, Praha 9 Střížkov

DSCN9285
DSCN9284
DSCN9305
Lokalita:Rumburská 247/16, Praha - Střížkov
Cena:prodáno
Kategorie:Byty 1+kk

Dovolujeme si Vám ke koupi nabídnout krásný byt 1+kk o celkové výměře 33,55m2 (včetně lodžie a komory) ve 4.patře panelového domu s výtahem na pražském Střížkově, ulici Rumburská. Úžasná ulice plná vzrostlých stromů, které poskytují příjemný stín a citelné ochlazení v horkých měsících.

Byt v osobním vlastnictví je po kompletní a citlivé rekonstrukci, kdy se především kladl důraz na detaily.
Po rekonstrukci v bytě ještě nikdo nebydlel, vše je zcela nové a nepoužité.

Je udělána nová elektřina, komplet vybourané a nově vyzděné jádro, v koupelně atypická designová vana, umyvadlo, wc a pračka.

Krásné dřevěné dveře a obložky, vchodové dveře jsou bezpečnostní a protipožární.
Co je v panelovém bytě neobvyklé jsou kvalitní dřevěná eurookna - všechna vyklápěcí včetně balkonových eurodveří, v oknech i dveřích jsou žaluzie (na oknech a interiérových dveřích stejné kování).
Další neobvyklost, kterou ale můžete velice ocenit je zavedení třífázového jističe do bytu (3 x 20 A), plyn v bytě není.
Díky jističi 20A, 3 fáze by se elektřinou i dalo topit, eventuelně získávat teplou vodu, což v dnešní době zajišťuje zajímavou alternativu, nezávislost a výběr možnosti.

Pod okny poctivé litinové topení - ústřední teplo a ohřev vody.

Nová kuchyňská linka na míru se zabudovanými spotřebiči (el.varná deska, trouba,digestoř, lednička.

V místnosti se ponechává nábytková stěna, podlaha je plovoucí.

Ač malý byt, má prostornou a zasklenou lodžii (6m2) - orinetace na JV.

Před bytem se nachází komora (1m).

Dům po rekonstrukci, nový výtah, fasáda, zateplení, stoupačky.
Má dva vchody, jeden je bezbariérový.

Ideální jak na vlastní bydlení, tak na investici - nízké měsíční poplatky (1.208,- včetně FO). Nemovitost je právně čistá, bez zástavy, s hypotékou rádi pomůžeme.

V docházkové vzdálenosti naleznete veškerou občanskou vybavenost. Metro C Střížkov, autobusové zastávky, MŠ vedle domu, dále ZŠ, gymnázium, obchody, restaurace, lékarna, Sokolovna Střížkov, mnoho dětských hřišť a venkovních sportovišť, park Přátelství a jiné.

Pokud hledáte menší byt na metru, po kvalitní rekonstrukci, který má i lodžii, navíc v příjemném místě plným parků a vzrostlých stromů, což se nejvíce ocení v letních měsících. Je pro Vás tento byt ten pravý. Přijďte se přesvědčit na prohlídku.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.