Prodej ateliéru 1+kk, 26m2, OV, Praha 3 Žižkov

DSCN8006
DSCN8019
DSCN8017
Lokalita:Lucemburská, Praha - Žižkov
Cena:prodáno
Kategorie:Byty 1+kk

Dovolujeme si Vám ke koupi nabídnout nebytový prostor v osobním vlastnictví kolaudovaný jako ateliér o výměře 26m2 v 7. NP činžovního domu s velkým a moderním výtahem, na rozhraní pražského Žižkova a Vinohrad.
Ateliér je po kompletní a citlivé rekonstrukci s důrazem na každý detail.
Dispozičně se skládá z předsíně, samostatného wc, koupelny se sprchou a místností o výměře 20,3m2. Okna jsou nová špaletová se žaluziemi, orientace na jih, takže prostor je velice světlý a slunný.
Jsou udělány nové stropy, nové podlahy (dvojité) nové rozvody elektřiny, stoupačky jsou v plastu, velké plus spočívá i v třífázovém jističi 40A, dále je potřeba zmínit nadrozměrný litinový radiátor, dveřní videotelefon.
V místnosti je přivedena voda a odpad, čili v případě zájmu si můžete pořídit kuchyňskou linku, dominantou pokoje je krásná, nová parketová podlaha (masiv).
V předsíni a sociálním zařízení je velice kvalitná kamenná dlažba, celkový dojem luxusního prostoru podtrhávají masivní, celodřevěné dveře.
Vytápění a ohřev vody je ústřední, dům má vlastní kotelnu s plynovými kotli.
Dům z roku 1925 je pečlivě udržovaný a ve velice dobrém stavu. Mimojiné má novou střechu, zcela nový výtah pro 15 lidí. Má dva vchody, přičemž je jeden bezbariérový, vstupy na čipy. V 1PP se nachází nebytové prostory, ze kterých je roční příspěvěk.

Výborná poloha domu, v klidné ulici, přesto na dosah veškeré občanské vybavenosti i vynikajícímu spojení MHD, jak metro Flora, tak Jiřího z Poděbrad.
Ať už hledáte malou kancelář, investiční byt nebo útulný byteček pro sebe, ve staré zástavbě Prahy, kde máte po ruce jak mnoho krásných parků, tak malých a příjemných obchůdků, restaurací a kaváren, je tento prostor určený pro Vás.
V případě zájmu je možné ateliér rekolaudovat na byt.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.