Prodej bytu v OV, 2+1 52,7m2, Praha 10 Záběhlice

DSCN5152
DSCN5675
DSCN5164
Lokalita:Tulipánová 2805/3, Praha - Záběhlice
Cena:prodáno
Kategorie:Byty 2+1

Dovolujeme si Vám nabídnout hezký a útulný byt 2+1 o celkové výměře 52,7m2, po rekonstrukci, v osobním vlastnictví, nachazející se v 5.patře kompletně zrekonstruovaného panelového domu s výtahem, v pražských Záběhlicích, ulice Tulipánová.
Byt má vynikající dispozici, skládá se z prostorné předsíně, ložnice, obývací pokoj i kuchyně jsou samostatné, dále koupelna s vanou a pračkou, a samostatné wc.
Byt se přenechává kompletně zařízený.
V kuchyni je linka, sporák a myčka.
Z oken je příjemný výhled, orientace na jih. Díky zateplení a žaluziím je i v létě v bytě příjemně. Vytápění i ohřev vody je ústřední. V bytě UPC internet i televize.
K bytu náleží sklepní kóje. Možnost využívání lodžie v mezipatře za minimální poplatek. V suterénu je k dispozici kočárkárna, kolárna, prádelna a sušárna.
Dům prošel kompletní rekonstrukcí - zateplení, fasáda, střecha, stoupačky, rozvody, plastová okna, vchodové dvěře, zvonky, schránky, výtah. Parkování před domem z obou stran, kde je dostatek míst.
Byt je právně čistý, bez zástavy a věcného břemene. Bezproblémové financování hypotékou, se kterou rádi pomůžeme. SVJ je bez dluhů, naopak je našetřena dostatečná finanční rezerva.
Dům je pečlivě udržovaný, nachází se v klidné části, obklopen stromy a zelení.
V pěší vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost. Mimojiné MŠ, ZŠ, lékaři, poliklinika, veterinární klinika, obchody, restaurace, OC Květ i OC Hostivař s multikinem, v okolí několik dětských hřišť i včetně psího. Výborné dopravní spojení, kousek od domu zastávka autobusů i tramvaje, pak již jen pár minut na metro Skalka nebo Strašnická.
Nedaleko sportovní areál Hamr i hostivařský lesopark a přehrada.
Ať už hledáte byt na vlastní bydlení bez nutnosti dalších investic nebo naopak na pronájem a zhodnocení vlastního majetku, v širším centru města, kde máte na dosah veškerou infrastrukturu ale i přirodu, je pro Vás tato nabídka ta pravá.
Přijďte se přesvědčit na prohlídku.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.