nepodporované zobrazení, otočte prosím na "portrét"

Prodej bytu v OV, 2+1 52,7m2, Praha 10 Záběhlice

prodánonízké měsíční poplatky, fond oprav pouze 492,- Kč., + provize RK
DSCN5152
Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout hezký a útulný byt 2+1 o celkové výměře 52,7m2, po rekonstrukci, v osobním vlastnictví, nachazející se v 5.patře kompletně zrekonstruovaného panelového domu s výtahem, v pražských Záběhlicích, ulice Tulipánová.
Byt má vynikající dispozici, skládá se z prostorné předsíně, ložnice, obývací pokoj i kuchyně jsou samostatné, dále koupelna s vanou a pračkou, a samostatné wc.
Byt se přenechává kompletně zařízený.
V kuchyni je linka, sporák a myčka.
Z oken je příjemný výhled, orientace na jih. Díky zateplení a žaluziím je i v létě v bytě příjemně. Vytápění i ohřev vody je ústřední. V bytě UPC internet i televize.
K bytu náleží sklepní kóje. Možnost využívání lodžie v mezipatře za minimální poplatek. V suterénu je k dispozici kočárkárna, kolárna, prádelna a sušárna.
Dům prošel kompletní rekonstrukcí - zateplení, fasáda, střecha, stoupačky, rozvody, plastová okna, vchodové dvěře, zvonky, schránky, výtah. Parkování před domem z obou stran, kde je dostatek míst.
Byt je právně čistý, bez zástavy a věcného břemene. Bezproblémové financování hypotékou, se kterou rádi pomůžeme. SVJ je bez dluhů, naopak je našetřena dostatečná finanční rezerva.
Dům je pečlivě udržovaný, nachází se v klidné části, obklopen stromy a zelení.
V pěší vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost. Mimojiné MŠ, ZŠ, lékaři, poliklinika, veterinární klinika, obchody, restaurace, OC Květ i OC Hostivař s multikinem, v okolí několik dětských hřišť i včetně psího. Výborné dopravní spojení, kousek od domu zastávka autobusů i tramvaje, pak již jen pár minut na metro Skalka nebo Strašnická.
Nedaleko sportovní areál Hamr i hostivařský lesopark a přehrada.
Ať už hledáte byt na vlastní bydlení bez nutnosti dalších investic nebo naopak na pronájem a zhodnocení vlastního majetku, v širším centru města, kde máte na dosah veškerou infrastrukturu ale i přirodu, je pro Vás tato nabídka ta pravá.
Přijďte se přesvědčit na prohlídku.

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Informace k nemovitosti

Lokalita:Tulipánová 2805/3, Praha - Záběhlice
Cena:prodáno
Kategorie:Byty 2+1
Jitka Horálková

Jitka Horálková

M: +420 727 869 858
T: +420 221 722 006
[email protected]
Kontaktovat I.E.T.Reality, s.r.o.

Lindleyova 2822/2
Praha

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.

Odesláním berete na vědomí naše zásady pro zpracování osobních údajů.