Prodej bytu OV 2+1, ulice Nádražní, Šternberk

20231014_100857
20230604_173729
20230604_172325
Lokalita:Nádražní, Šternberk
Cena:prodáno
Kategorie:Byty 2+1

Hledáte zajímavou investiční příležitost nebo příjemné bydlení v klidné lokalitě s výhledem do zeleně? Je pro vás důležitá výborná dostupnost?
Tento slunný byt o dispozici 2+1 na ulici Nádražní v obci Šternberk splňuje všechny tyto podmínky.
Nemovitost je v osobním vlastnictví. Jedná se o velice hezký prostorný byt s celkovou plochou cca 52 m2. Byt je v rámci rekonstrukce možné předělat na 2+kk. Je dispozičně dobře řešený a nachází se ve 3. patře čtyřpatrového panelového domu bez výtahu. Z prostorné předsíně se šatní skříní lze vstoupit do ložnice, obývacího pokoje, z kterého je vstup na balkon. Pokoje jsou neprůchozí. Dále je zde koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaleta se samostatným vstupem z předsíně. Na podlaze v pokojích jsou parkety, v předsíni lino. V bytě jsou plastová okna a směřují do klidné části s orientací na jihozápad. K bytu náleží sklepní kóje, nacházející se v přízemí domu. Je zde možnost využívat další společné prostory v domě jako je kolárna a kočárkárna. V bytě je přípojka k internetu a TV.
Bytový dům je po revitalizaci – zateplení domu, výměna vodovodních stupaček a elektřina společných prostor. Bezbariérový vstup do domu. Parkování je bezproblémové u domu. Byt je k dispozici ihned.
Umístění domu je zajímavé zejména veškerou občanskou vybaveností. V okolí se nachází Albert, Lidl, Tesco, mateřská školka 5 minut, dětské hřiště, základní školy, gymnázium, úřady, restaurace, obchody, kavárna, nemocnice, pošta, sportoviště. V blízkosti je cyklostezka. Šternberk je moravské město v okrese Olomouc ležící 16 km severně od Olomouce, je zde pohodlné spojení. Prochází zde železniční trať z Olomouce do Šumperka. Jsou zde krásné procházky po okolí v přírodě nebo zhlednutí nejvýznamnější památky jako je hrad Šternberk.
V případě zájmu o prohlídku prosím kontaktujete uvedeného makléře.
Nabídka je vhodná pro vlastní bydlení nebo díky své poloze jako investiční nabídka.
Při koupi bytu na investici vám naše společnost může nabídnout zajištění vhodného nájemníka.
V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat, rádi vám domluvíme prohlídku.

Andrea Čočkrlová - asistentka společnosti
Andrea Čočkrlová - asistentka společnosti

Mobil: +420 792 754 780

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • náměstí Svobody 87/18
    Brno

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.