Prodej bytu 2+kk, 46 m² - Brno - Líšeň

Podbelova11
Podbelova1
Podbělová_c
Lokalita:Podbělová, Brno - Líšeň
Cena:prodáno
Kategorie:Byty 2+kk

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi v cihlovém domě prosluněný byt 2+kk o výměře 46 m2, v žádané a klidné lokalitě Brno - Líšeň. V bytovém domě je pouze 9 jednotek. Dům je obklopen krásnou zelení, která je stále udržována profesionálním zahradníkem.
Z chodby se vchází do dvou místností, prostorného obývacího pokoje propojeného s kuchyňskou linkou, dále do samostatné ložnice. Byt se nabízí s kompletním vybavením movitého nábytku, ale není podmínkou přenechání. K bytu náleží sklepní kóje.
Bytová jednotka má velmi nízké náklady na bydlení (cca 750 plyn + cca 650 elektřina + cca 1.500 vč. platby do SVJ.) Dům prošel před 5 lety revitalizací. Možnost parkování podél domu.
Velmi snadná dostupnost tramvají k hlavnímu nádraží cca 18 min.
V blízkosti se nachází lom Hády, cyklostezky, lesy, dětská hřiště, zároveň veškerá občanská vybavenost, obchody, restaurace, lékárna, poliklinika, zastávka MHD.
Jedinečná možnost klidného a rodinného bydlení v přírodě.

Martina Fottrová
Martina Fottrová

Mobil: +420 727 869 346

Telefon: +420 542 120 167

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • náměstí Svobody 87/18
    Brno

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.