Prodej bytu 2+kk 43m2, OV, Praha 4 Chodov

DSCN4717
DSCN4719
DSCN4723
Lokalita:Klapálkova 2238/1, Praha - Chodov
Cena:prodáno
Kategorie:Byty 2+kk

Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi byt na Praze 4 - rozhraní Chodova a Záběhlic, 2+kk v osobním vlastníctví o výměře 43,36m2 ve zvýšeném přízemí panelového domu, který byl zkolaudován v roce 1992.
Byt je v původním stavu včetně umakartového jádra, je tedy vhodný na rekonstrukci dle Vašich představ.
Dům je po rekonstrukci - nová okna, moderní výtah, zateplená střecha, nové vchodové dveře, zvonky, ale i veškeré rozvody, také je zde nová plynová kotelna, čili co se týče tepla a ohřevu vody, je dům zcela samostatný. Okna bytu - orientace JZ, se nachází cca 2m nad zemí, vstup zadním vchodem domu je bezbariérový. Dům je velice pečlivě udržovaný, v suterénu se nachází 4 sušárny, které lze běžně využívat. K bytu náleží i sklepní kóje. V případě zájmu je možné si od SVJ pronajmout další prostor na uskladnění věcí. Před domem bezproblémové parkování.
Na byt jsou nízké měsíční poplatky, proto je vhodný jak na vlastní bydlení, tak na investici, kdy je o malé byty největší zájem a bezproblémů se pronajmou během pár dní. Lokalita je výborná, v okolí veškerá občanská vybavenost od různých lékařů, po MŠ, ZŠ, Gymnázium, dále obchody, pošta, knihovna, dětská hřiště, tenisové centrum, bazén a mnoho dalšího. Kousek od domu autobusová zastávka - pouze 6 minut na metro C - Chodov, kde se nachází i nadstandardní OC, včetně nového moderního kina, v blízkosti i mnoho sportovního vyžití, různé cyklistické stezky, minigolf, nedaleko hostivařský lesopark a přehrada nebo Kunratický les.
Doporučujeme prohlídku.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.