Prodej bytu 2+kk, 44 m², velká lodžie, Praha 4 - Lhotka

DSC_1056b
DSC_1127b
DSC_0930b
Lokalita:Jílovská, Praha - Lhotka
Cena:prodáno
Kategorie:Byty 2+kk

Nabízím exkluzivně prodej bytu 2+kk o podlahové ploše 37 m2 a velkou lodžií o výměře 6,68 m2. Nachází se v 8. patře zatepleného panelového domu s výtahem, 2 minuty od nákupního centra a autobusové zastávky Sídliště Novodvorská.
Byt je po kompletní rekonstrukci vč. elektřiny a navíc je vymalovaný. Okna jsou plastová s orientací na jihovýchod. V obýváku a ložnici je položena plovoucí podlaha. Vstup do bytu chrání bezpečnostní dveře od firmy Golem. Předsíň poskytuje dost místa na vestavěnou skříň, botník a věšáky. Koupelna je vybavená sprchovým koutem, umyvadlem se zrcadlem a pračkou Candy. Součástí koupelny je i oddělené WC. Obývák je propojený s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka německé výroby je vybavená sklokeramickou varnou deskou a elektrickou troubou. Naproti lince je další skříňka a vedle ní místo na lednici. Z obýváku projdeme do ložnice nebo na lodžii, která je zasklená a nabízí široký výhled do zeleně. Na internet se připojíte přes O2.
Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost. K nákupům můžete využít Albert, drogerii Teta, Novodvorskou Plaza, Billu, Žabku, Penny. Najdete zde Lékařský dům Jílovská, lékárnu, poštu, ČS, KB, kulturní centrum s knihovnou, školy, školky. Příznivce koupání potěší Koupaliště Lhotka. Ke sportování a procházkám můžete využít okolní lesíky a cyklostezky. Výborná dopravní dostupnost do centra. Na metro "C" Kačerov dojedete autobusem za 8 minut. Můžete využít hypotečního úvěru, se kterým Vám rádi pomůžeme. Za zprostředkování prodeje neplatíte provizi.

Lukáš Pecháček
Lukáš Pecháček

Mobil: +420 727 886 321

Telefon: +420 221 722 036

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.