Nadstandardní, zařízený byt 2+kk/T 68m2, v OV, s terasou a garážovým stáním, Praha 4

baarova 071
P4224272
PB284565
Lokalita:Baarova 1542/48, Praha - Michle
Cena:prodáno
Kategorie:Byty 2+kk

Dovolujeme si Vám ke koupi nabídnout zařízený, nadstandardní byt 2+kk 61,5m2, s terasou 6,5m2, garážovým stáním a sklepem 5,4m2 v luxusním bytovém areálu Rezidenčního parku Baarova na Praze 4.

Byt s výhledem do parku se nachazí v 1.patře s výtahem . Dispozičně se skládá z předsíně, samostatného wc, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, kde je moderní kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči (lednice, mikrovlnka, varná deska, trouba, digestoř).
Dále ložnice, na kterou navazuje velká koupelna s vanou.
Z obýváku i ložnice je vstup na prostornou terasu s pěkným výhledem do parku - orientace na jih.

Byt je kompletně, vkusně zařízen nábytkem. V předsíni a ložnici jsou prostorné vestavěné skříně, které zajišťují dostatek úložného prostoru.
V obývacím pokoji kožená sedací souprava, konferenční stolek, dále jídelní stůl se židlemi. V ložnici dvoulůžko s nočními stolky.

Komfort bytu podtrhuje podlahové vytápění či venkovní žaluzie.

K bytu též náleží sklep 5,4m2. V domě recepce s 24 hodinovým provozem, kamerový bezpečnostní systém, čipové karty. Celý komplex je oplocen, v objektu dětské hřiště, fontána, horolezecká stěna. V blízkosti mnoho obchodů, restaurací, služeb, volnočasových aktivit, výborné spojení MHD.
Krásné a klidné bydlení v rezidenčním parku s množstvím zeleně.

Byt je nyní pronajatý, ideální možnost investice či pořízení vlastního, nadstandardního bydlení.

Provizi za zprostředkování hradí prodávající.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.