nepodporované zobrazení, otočte prosím na "portrét"

Prodej bytu 3+kk, 81m² s terasou v blízkosti centra města Brna

prodáno
04_DSC_6238_4_5_6_7_FoceniBytu.cz
Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme prodej slunného bytu 3+kk po rekonstrukci s výměrou 71,1 m² + 9,60 m² terasa, která je situována do vnitrobloku.
Bytová jednotka se nachází ve 3.NP bytového domu na ulici Gargulákova v městské části Brno-Husovice. Nemovitost disponuje pěti byty a nebytovými prostory. Jednotka prošla částečnou rekonstrukcí, která zahrnovala výměnou podlahových krytin, vestavným nábytkem na míru.
Dispozice bytu zahrnuje:
Předsíň, ze které je vstup ložnice a prostorného obývacího pokoje s moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči a jídelnou , dále se vstupem do koupelny. Z obývacího prostoru je vstup přes francouzské okna na terasu, která je s výhledem do vnitrobloku. Přes jídelnu se dostaneme do dalšího pokoje, který je nyní využíván jako dětský prostor. Byt má vlastní plynový kotel Junkers. V bytě může zůstat kompletní vybavení, popř. další změny po dohodě s majitelem.
Měsíční poplatky za energie jsou 3500,-+1000,- fond oprav.
Výhodou bytu je maximální dostupnost do centra města, 2 min. chůze MHD, 10 min městskou dopravou centrum města Brna.

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Informace k nemovitosti

Lokalita:Brno - Husovice
Cena:prodáno
Kategorie:Byty 3+kk
Martina Fottrová

Martina Fottrová

M: +420 727 869 346
T: +420 542 120 167
[email protected]
Kontaktovat I.E.T.Reality, s.r.o.

náměstí Svobody 87/18
Brno

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.

Odesláním berete na vědomí naše zásady pro zpracování osobních údajů.