Prodej bytu 3+kk/L, 63m2, OV, Praha 4 Chodov

DSCN5484
DSCN5480
DSCN5486
Lokalita:Lečkova, Praha - Chodov
Cena:prodáno
Kategorie:Byty 3+kk

Dovolujeme si Vám nabídnout útulný byt 3+kk s lodžií o celkové výměře 63,2m2 + sklep na pražském Jižním Městě. Byt se nachází ve 4.patře kompletně zrekonstruovaného domu se dvěma výtahy (malý a velký).
Samotný byt je v původním, avšak velice zachovalém stavu, je čerstvě vymalovaný, nové koberce, umakartové jádro.
Orientace bytu na západ.
V domě proběhly veškeré úpravy, jako fasáda, zateplení, střecha, výtahy, stoupačky, rozvody, plastová okna, vstupní chodby, schránky, atd. Nízké měsíční poplatky.
V okolí je veškerá občanská vybavenost, metro C Opatov pouze 5 minut chůze. V blízkém okolí najdete úplně vše co je potřeba ke komfortnímu životu, počínaje MŠ, ZŠ, poliklinikou, obchody, přes OC, kina, ale i přírodu, poblíž jak Milíčovské lesy a rybníky, tak Hostivařský lesopark a přehrada. Pokud hledáte nemovitost na vlastní bydlení, přičemž si byt zrekonstruujete dle svých představ, nebo hledáte něco vhodného na investici a následný pronájem, je tento byt pro Vás ideální.
Doporučujeme prohlídku.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.