Krásný půdní byt s terasou 4+1, 141m2, Praha 4 Nusle

DSCN4532
DSCN4599
DSCN4598
Lokalita:Čestmírova, Praha - Nusle
Cena:prodáno
Kategorie:Byty 4+1

Dovolujeme si Vám nabídnout krásný půdní byt 4+1, 126,1m2 s terasou 15m2, vybudovaný před 9 lety ve 4.patře rohového činžovního domu bez výtahu v pražských Nuslích, ulice Čestmírova. Byt má vynikající dispozici, dispozičně se skládá ze tří samostatných ložnic, přičemž jedna má vlastní šatnu, v další je pak úložný prostor nad stropem, dále koupelna s vanou i sprchovým koutem, samostatné wc a prostorný obývací pokoj se vstupem na příjemnou terasu. Na tu se vchází i z kuchyně, ta je vybavena moderní kuchyňskou linkou a spotřebiči značky Gorenje. Také je zde velká spíž s odvětráváním ven. Obývací pokoj s terasou je orientován na jih, ložnice pak na sever, což je příjemné na spaní.
Byt má vlastní plynový kotel, který zajišťuje jak teplo, tak ohřev vody. V domě i v bytě jsou nové rozvody i stoupačky. Dům se průběžně opravuje a je ve velice dobrém stavu. Nachází se v klidné jednosměrné ulici poblíž náměstí Bratří Synků, je zde vynikající dopravní dostupnost i veškerá občanská vybavenost.
Pokud hledáte útulné a přitom klidné bydlení v širším centru Prahy s výbornou dostupností do centra, nebo naopak investici na další pronájem, je pro Vás tento byt ten pravý. Přijďte se na něj podívat.
Byt je právně čistý - bez zástavy a věcného břemene, možnost hypotéky, se kterou rádi pomůžeme.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.