Prodej pěkného bytu 4+1/L 78,4m2, Praha 4 Záběhlice

DSCN6254
DSCN6319
DSCN6308
Lokalita:Měchenická 2561/22, Praha - Záběhlice
Cena:prodáno
Kategorie:Byty 4+1

Dovolujeme si Vám nabídnout pěkný byt v osobním vlastnictví 4+1, 78,4m2 včetně zasklené lodžie (5m2), ve 2.patře cihlového domu s výtahem, v pražských Záběhlicích, ulice Měchenická.
Byt je ve velice dobrém a udržovaném stavu. Je vyklizený a čerstvě vymalovaný.
V minulých letech proběhly mírné rekonstrukční úpravy. Dispozičně se byt skládá z předsíně, jídelny - na kterou navazuje kuchyňský kout s oknem a obývací pokoj s velkou a zasklenou lodžií. Dále dva samostatné menší pokoje - příčka mezi nimi se dá zbourat a vytvořit tak jeden větší. Obývací pokoj je orientovaný na východ, kuchyně s jídelnou a pokoji na západ. Koupelna s vanou a samostatné wc.
V pokojích velice zachovalé parkety. Vytápění i ohřev vody je ústřední.
Velkou výhodou bytu je, že není nutná okamžitá rekonstrukce a dá se ihned bydlet.
Stoupačky jsou již v plastu, nový výtah, částečná výměna oken za plastová (v obývacím pokoji jsou ještě původní okna), nová střecha, rozvody v domě.
K bytu náleží sklepní kóje v suterénu.
V plánu je zateplení a fasáda domu.
Nízké měsíční poplatky.
Dům je usazen v příjemném parčíku s mnoho vzrostlými stromy. V okolí vynikající občanská vybavenost, v pěší vzdálenosti je vše podstatné, např. MŠ, ZŠ, restaurace, obchody, poliklinika, dětská hřiště. Mnoho možností na sportovní využití a relaxace, v blízkosti Hamerský rybník, sportovní areál Hamr, skatepark, cyklistické stezky.
Výborná dopravní dostupnost jak autem, tak MHD - autobus i tramvaj.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.