Prodej, Činžovního domu, 566m², pozemek 361 m2 - Brno - Židenice

Foto_1
fotordzidenice (39)
fotordzidenice (15)
Lokalita:Škrochova, Brno - Židenice
Cena:prodáno
Kategorie:Činžovní domy

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme prodej nájemního domu, který byl využíván k administrativním účelům softwarové firmy. Objekt je velmi dobrém technickém stavu, komplexní rekonstrukce vnitřních prostor dle požadavků stávajícího majitele se uskutečnila v roce 2016. Dům je čtyřpodlažní, jeho užitná plocha je cca 510 m2 a 56,43 m2 teras a balkónů, plocha okrasné zahrady za domem je 361m2. Dům se nachází se ve vyhledávané, klidné vilkové čtvrti na úpatí zelené oázy Židenického kopce, v těsné blízkosti ulice Viniční, v městské části Brno- Židenice.
V 1.PP je prostorná garáž s možností parkování 3 osobních vozidel. Další parkování v areálu je možné mezi branou a garáží, pro případnou potřebu vybudování dalšího parkoviště lze využít zahradní prostor, přístupný přes garáž.
Celý objekt je vybaven zabezpečovacím a protipožárním systémem s dálkovým přístupem, připojení k internetu optikou. Všechny místnosti orientované na jižní stranu jsou klimatizovány. Dům má vlastní fotovoltaický zdroj elektrické energie, sloužící k pokrytí spotřeby při dostatečném slunečním osvitu a jako záložní zdroj při výpadku EN, a je zařazen do nejúspornější klasifikační třídy energetické náročnosti A. Velkou výhodou domu je výtah ze suterénu až do posledního podlaží. Z jednotlivých pater a teras jsou nádherné výhledy na celé Brno.
Dům je vhodný k využití jak pro sídlo společnosti s vlastním parkováním nebo změnou účelu užívání k bydlení. Dům by se stavební úpravou dal předělat na jednotlivé byty nebo samostatné celky.

Martina Fottrová
Martina Fottrová

Mobil: +420 727 869 346

Telefon: +420 542 120 167

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • náměstí Svobody 87/18
    Brno

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.