Prodej lukrativního pozemku 1.703m2, Zdiměřice, Praha - západ

DSCN4372
DSCN4378
mapa katastr
Lokalita:Slavíková, Jesenice - Zdiměřice
Cena:prodáno
Kategorie:Pozemky pro bydlení

Dovolujeme si Vám nabídnout rovinatý stavební pozemek 1.703m2 pro stavbu RD, na okraji rezidenční zástavby na Praze - západ, Jesenice - obec Zdiměřice. Na pozemku a na jeho hranici se nachází kompletní IS. Příjezdová komunikace je asfaltová, pozemek se nachází na konci kruhového objezdu v ulici Slavíková. Tento atraktivní pozemek nabízí i možnost výstavby velkého dvojdomu nebo RD až o třech bytových jednotkách. Pozemek spadá pod regulativ BC-4.
Zastávka autobusu jen pár kroků od pozemku, na metro Opatov pouze 10 minut.
V docházkové vzdálenosti se nachází Průhonický park, v okolí množství cyklostezek a dalšího sportovního vyžití, veškerá občanská vybavenost v Jesenici vzdálené cca 1km. Nedaleko se nachází největší obchodní a zábavní zóna v ČR, Čestlice, kde mimojiné naleznete největší akvapark ve střední Evropě.
Pokud tedy hledáte pozemek, který díky své velikosti vyhoví Vašim potřebám a přáním, chcete být v klidné zástavbě nadosah přírodě i nákupním možnostem,
s výborným spojením jak autem, tak MHD a mnoho dalšího, je pro Vás tento pozemek tím pravým. Zároveň se jedná i o zajímavou investici, a to nejen pro developery a investory.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.