Prodej stavebních pozemků 28.536m2 Kozárovice, okres Příbram

mapa šipka
mapa katastr
12-C4CD3308-2599698-800
Lokalita:Kozárovice
Cena:prodáno
Kategorie:Pozemky pro bydlení

Dovolujeme si Vám ve výhradním zastoupení nabídnout soubor pozemků o celkové výměře
28.536 m2 v klidné části u obce Kozárovice, okres Příbram.
Dle územního plánu je část pozemků o rozloze cca 12.000 m2 určena k výstavbě objektů pro rekreační využití. V rámci tohoto využití je pro původní záměr vydáno stavební povolení, které zahrnuje i výstavbu inženýrských sítí (el. přípojka, voda, odpad), což lze využít i pro jiný záměr. Součástí pozemků je i vlastní rybník.

Pozemky jsou velmi vhodné pro realizaci podnikatelského záměru k výstavbě, prodeji či pronájmu rekreačních domů/chalup, ale také pro vybudování farmy, zemědělské usedlosti, či jezdeckých areálů, chovu a ustájení zvířat, pěstitelských účelů a mnoho dalších investičních záměrů.
Samozřejmě je možné si v místě vybudovat i vlastní rekreační objekt.

Vzhledem k umístění v bezprostřední blízkosti rekreační oblasti Orlík a zvýšeného zájmu o tuzemskou rekreaci a turistiku, jde o velmi zajímavou a výhodnou investici

Možnost využití podkladů a čerpání inspirace z projektové dokumentace i obsáhlého podnikatelského plánu k původnímu projektu, ke kterému je vydáno stavební povolení - při dodržení podmínek rekreačního využití budoucího objektu/objektů v daném území lze realizovat vlastní výstavbu, popř. požádat o změnu již vydaného stavebního povolení.

Soubor pozemků se skládá z 13 parcel, jsou rovinaté s vlastním rybníkem.

Obec Kozárovice se nachází ve Středočeském kraji, asi 18km jihovýchodně od Příbrami.
V obci základní občanská vybavenost.
Výborná dostupnost autem z Prahy (40 min. autem). Po prodloužení dálnice směrem na Strakonice, které se má v brzké době realizovat, bude dojezdová vzdálenost ještě kratší.

Překrásná příroda a blízkost přehrady Orlík zajistí dokonalý klid a relaxaci.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.