Prodej, Rodinné domy, 135 m² - Ostrava - Petřkovice

DSC04035
DSC04021
DSC04027
Lokalita:Koblovská, Ostrava - Petřkovice
Cena:prodáno
Kategorie:Rodinné domy

Nabízíme k prodeji celkově rekonstruovaný rodinný dům 5+1 nacházející se v obci Petřkovice nedaleko Ostravy.
Dům je zděný s částečným podsklepením, dvěma NP, půdou a šikmou sedlovou střechou.
Oddělené vstupní zádveří od chodby a spodní obytné části. Ústředním bodem celého domu je obývací pokoj s krbovými kamny, přecházející v jídelní část, která navazuje na otevřenou kuchyň. Z této části domu se vchází chodbou do spodní koupelny se sprchovým koutem, umývadlem a WC. V rámci celkové rekonstrukce nebyla provedena povrchová úprava vnitřního schodiště (nyní je pouze hrubý beton). V prvním patře se nachází široká chodba se vstupy do 3 samostatných pokojů a horní velké koupelny s vanou, umývadlem, WC a napojením na pračku. Na konci prostorné chodby lze oddělit šatnu a je zde stropní schodiště na půdu.
V zadní části domu je malá zahrada, pozemky jsou rovinaté mají nepravidelný tvar.
Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, má plynový i el. kotel a solární panely 2x 4kW na ohřev vody. Velmi dobré dopravní napojení v blízkosti centra obce, školy a veškeré občanské vybavenosti, 150 m MHD.

Naděžda Ocieczek Niec
Naděžda Ocieczek Niec

Mobil: +420 727 880 084

Telefon: +420 595 021 017

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Stodolní 1293/3
    Ostrava

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.