K prodeji nabízím řadový rodinný dům s obytnou plochou 264 m² - Praha 4 - Roztyly

1PP_oprava
1NP
2_2NP
Lokalita:Hněvkovská, Praha - Chodov
Cena:prodáno
Kategorie:Rodinné domy

Rodinný dům, který nabízíme k prodeji ve výhradním zastoupení, byl zkolaudován v roce 1995 a od té doby je užíván bez větších oprav. Je předposlední v řadě domů v mírném svahu v klidné části Roztyl. JV orientace je velmi přínosná pro prosvětlení domu a příjemný výhled je bonusem.
Dům je třípodlažní - v prvním p. podlaží je vstupní hala (12 m2), následuje vnitřní hala (10 m2), ze které vedou dřevěné schody do dalších podlaží, vchod do dvojgaráže (36 m2) a do prádelny (16 m2), ze které je přístup na toaletu a do sklepa ( 8 m2). Menší sklep ( 6 m2) je přístupný z garáže. V prvním n. podlaží se nachází kromě haly (14 m2), kuchyň (18 m2), jídelna (16 m2) s přístupem na terasu se zahrádkou (57 m2) a obývací pokoj (32 m2) s přístupem na balkon (8 m2) - celé podlaží je kromě kuchyně propojeno. Ve druhém n. podlaží je kromě haly (11 m2), toaleta (1 m2), koupelna (10 m2) a ložnice (3x 18 m2).
K domu náleží předzahrádka (41 m2) s nájezdem do garáží. Kuchyň je bez vybavení, v koupelně je vana i sprchový kout. Jako úložný prostor poslouží podkroví. Teplo a teplou vodu zajišťuje plynový kotel.
Do domu je zavedena pevná telefonní linka, má zabezpečovací systém a elektronického vrátného. K dispozici je elektroinstalace 220/380 V. Dům je kolaudován v tuto chvíli jako administrativní budova, ale není problém se vrátit k původnímu využití k bydlení. Dům nevyžaduje závažné opravy, nezbytné jsou vzhledem opotřebení pouze vnitřní úpravy.
V garáži je možné zaparkovat dvě osobní auta a třetí na příjezdové cestě před garáží. V místě zatím nejsou modré parkovací zóny. Do 300 m je stanice metra i MHD. V dostupné vzdálenosti jsou nákupní možnosti, poliklinika, škola, školka, park, dětská hřiště a nedaleko je i k Šeberáku. Dům, který lze využít k bydlení či jako sídlo firmy, stejně tak jako část ostatních domů v ulici, se nachází v těsném sousedství Michelského lesa a Bowlingového centra, což umožňuje rozmanité varianty relaxace. Nejen z důvodu vítané možnosti vybudovat si bydlení či podnikání ke svému obrazu, ale i pro ostatní související pozitivní aspekty prohlídku doporučuji.
(Upozorňujeme, že majitelem zatím nebyl předložen průkaz energetické náročnosti budovy, proto uvádíme třídu G.)

Marcela Šalamounová
Marcela Šalamounová

Mobil: +420 727 880 613

Telefon: +420 221 722 051

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.