Prodej RD 128m2, na pozemku 337m2, Praha 4 Chodov

DSCN8911
DSCN8910
DSCN8903
Lokalita:Brechtova, Praha - Chodov
Cena:prodáno
Kategorie:Rodinné domy

Dovolujeme si Vám ke koupi nabídnout zděný rodinný domek s užitnou plochou 128m2 na pozemku o celkové výměře 337m2, nacházející se v klidné části pražského Chodova.
Dům má dvě nadzemní obytná podlaží. Přízemí se dispozičně skládá z předsíně, samostatného wc, dále samostatná ložnice, obývací pokoj, kuchyně a koupelna se sprchovým koutem. V patře je stejná dispozice, koupelna je s vanou. Z patra je vstup na půdu, kterou lze předělat na obytný prostor.
Dům je částečně podsklepený, ve sklepě se nachází cca 6 let starý plynový kotel, ohřev vody zajišťuje bojler.
Pozemek není velký, ale zajišťuje maximální soukromí, nachází se na něm příjemné, kryté posezení, vzrostlé i ovocné stromy, dále garáž, studna.
Domek v průběhu let prošel různými úpravami, má novou střechu a plastová okna.
Další rekonstrukce a úpravy už čekájí na nové majitele.

Dům se nachází v klidné ulici, v pěší vzdálenosti máte vše, co je potřeba. Obchody (naproti Penny market), lekáři, ZŠ, MŠ, restaurace, metro C - Háje, ale hlavně, uděláte jen pár kroků a jste v lese, lesopark Hostivař je protkán mnoha cestami, cyklotrasami, naučnou stezkou, loukami, jsou zde hřiště s altánky nebo grilovací - pikniková místa. Za cca 10 minut dojdete na Hostivařskou přehradu - přírodní koupaliště s největší vodní plochou Praze.

Pokud hledáte menší domek s menší zahrádkou, kde nebudete muset tolik pracovat, ale spíše si užívat a relaxovat, domek na klidném místě, který si zrekonstruujete k obrazu svému, v klidné části Prahy, nadosah přírodě, ale přitom se skvělou dostupností, jak na MHD, tak autem na všechny hlavní tahy včetně dálnice D1, je pro Vás tato nemovitost ta pravá. Přijďte se přesvědčit na prohlídku.
Nemovitost je právně čistá

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.