Prodej RD 5+1, 115m2, Praha 9 Horní Počernice

DSCN9791
DSCN9778
DSCN8677
Lokalita:V Babyku 2812/7, Praha - Horní Počernice
Cena:prodáno
Kategorie:Rodinné domy

Dovolujeme si Vám nabídnout menší, ale velice útulný rodinný domek v lukrativní a malebné části pražských Horních Počernic (místně Chvaly).

Patrový dům 5+1, cca 115m2 se nachází na pozemku o celkové ploše 307m2, zastavěná plocha 61m2.
Dům kolaudovaný v roce 2008 je založen na pískovcové skále, na základových betonových pásech s izolací, na pásech je železobetonová základová deska, dům je postaven z betonovo-vápencových tvárnic.

Na pozemku se nachází rozestavěná (nezkolaudovaná) garáž (s vraty - dá se již parkovat), pergola, venkovní posezení, venkovní sklípek.

Velikost užitné plochy domu není velká, ale dispozice a uspořádání domu překvapí.
V přízemí se nachází předsíň, koupelna s plynovým kotlem, sprchovým koutem a umyvadlem, samostatné wc i s úložným prostorem pod schody, menší samostatný pokoj, dále obývací pokoj s francouzským oknem a krbem a nevelká, přesto dostačující kuchyně.
Po dřevěném schodišti se dostaneme do patra, kde se nachází koupelna s rohovou vanou, umyvadlem a wc. Dále tři samostatné pokoje, jeden slouží jako šatna, druhý je prostorná ložnice s větším balkonem a pokoj s balkonem menším.
Nad schodištěm je vstup na půdu, ta slouží jako úložný prostor.

Dům má všechny inženýrské sítě. Nachází se na velice klidném místě s hezkým výhledem na zámek Chvaly.
Kousek od domu je autobusová zastávka Chvaly, pouze jedna stanice na metro B Černý Most.
Městská část Horní Počernice nabízí veškerou občanskou vybavenost, jen pár kroků od domu se nachází ZŠ, sportoviště, cyklistická stezka a mnoho dalšího.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.