nepodporované zobrazení, otočte prosím na "portrét"

Prodej, Rodinné domy,

prodáno
fotordstrachotin (1)
Popis nemovitosti

Prodej moderní novostavby dvoupodlažního rodinného domu 6+1 se zahradou a terasami, v klidné části obce Strachotín.
V přízemí se nachází vstupní chodba se zádveřím a šatnou, technická místnost s elektrokotlem a úložný prostor pod schodištěm, pokoj orientovaný do uliční části, koupelna s WC, umývadlem a sprchovým koutem, samostatná kuchyň a velká společenská obývací místnost s terasou, orientovaná do zahrad.
Dále zde v levé části domu přiléhá průchozí garáž se zahradní dílnou. V poschodí, do kterého vede pevné, dřevěné schodiště, se nachází dva samostatné pokoje s protilehlou orientací, ložnice s prostornou šatnou a úložným systémem, velká společenská místnost s možností jednoduché mobilní přestavby do otevřené venkovní galerie, velká, komfortní, plně vybavená koupelna a chodba s podestou pro výsuvné schodiště ke vstupu na půdu.
Stavba je realizovaná z cihel Porotherm, střešní krytina Bramac, podlahy kombinace laminátu Egger a italské dlažby, kuchyńská linka Egger, vestavěné spotřebiče Gorenje, okna Oknostudio s.r.o. z tepelně-izolační řady Prestige AD 76 mm, garážový vrata Trido, vytápění podlahové, řízené elektrickým kotlem.
Obec Strachotín se rozprostírá na severním okraji vodní nádrže Nové Mlýny, s výhledy na malebné pálavské panorama. Vzdálenost od Brna 36 km. Ideální pro rodinné bydlení v těsném sepjetí s okolní přírodou, avšak s dostupností veškerého komfortu velkoměsta.

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Informace k nemovitosti

Lokalita:Strachotín
Cena:prodáno
Kategorie:Rodinné domy
Patricie Vojtěchovská

Patricie Vojtěchovská

M: +420 727 868 280
T: +420 542 120 238
[email protected]
Kontaktovat I.E.T.Reality, s.r.o.

náměstí Svobody 87/18
Brno

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.

Odesláním berete na vědomí naše zásady pro zpracování osobních údajů.