Prodej, Výrobně skladovacího areálu, 11.000 m² - Galanta

Hala Fert
jeřáby 5000kg
FVE Hala 1
Fert na mapách
Galanta
Galanta areál
výrobní hala
hala s jeřáby
Hala vjezdy
Hala bok
Hala
vstup kanceláře
kancelář 2
kancelář
obytné zázemí
kanceláře chodba
kanceláře
kotelna
koupelny
apartmán
koupelna apartmán
kuchyňka
schodiště kanceláře
toalety
sklad
sklady
topení
Trafostanice
zázemí
FVE Hala 2
Snímek obrazovky (317)
Lokalita:Modřice
Cena:2 500 000 EUR
Evid. číslo:IETP99729
Kategorie:Výroba
Lokalita:Modřice
Okres:Brno-venkov
Plocha užitná:11.000 m²
Stav objektu:Po rekonstrukci
Budova:Cihlová
Typ domu:Patrový
Poloha objektu:Samostatný
En. náročnost b.:B - Velmi úsporná
Ukazatel ENB:153 kWh/m2 za rok
podle vyhlášky:vyhláška 78/2013 Sb

Jedná se o areál na Slovensku, ve městě Galanta. Nabízíme ke koupi výrobní a skladovací areál ve městě Galanta na Slovensku. Město Galanta se nachází 5 km od dálničního sjezdu z R1 Trnava – Nitra. Samotný areál je v průmyslové části města na ulici Priemyselná.
Areál se rozkládá na bezmála 11.000 m² pozemků. K dispozici jsou výrobní a skladovací haly, kancelářské prostory, parkovací a manipulační plochy. Celý areál je uzavřený a přístupný pouze přes hlavní vjezd přes vrátnici, která je hlídaná agenturou. Příjezd je vhodný pro kamionovou dopravu.
Výrobní a skladovací haly disponují cca 5.000 m² podlahových ploch. Jsou zděné a vytápěny plynem. Vzhledem k provedenému zateplení jsou haly velmi energeticky úsporné. V rámci areálu je možnost rozšířit výrobní a skladovací plochy o dalších cca 3.000 m².
Kancelářské prostory o podlahové ploše 221 m² jsou rozmístěny v každém patře třípodlažní budovy. Kanceláře jsou vybaveny sociálním zařízením, kuchyňkou a jsou vytápěny elektřinou.
Celý areál prošel v roce 2015 rozsáhlou rekonstrukcí. Všechny komunikace a manipulační plochy jsou v areálu zpevněné. Areál je napojen na plyn, voda je přiváděna městským vodovodem, kanalizace prostřednictvím přečerpávací stanice v areálu, kde je i z 1/3 vlastní trafostanice na elektřinu.
Pro větší výnos a úsporu provozu areálu byla v roce 2020 zpracována studie na výstavba fotovoltaické elektrárny na střechy výrobních halách o výkonu 569,163kWp. Připravená studie ukazuje možnost generovat zisk z FVE přes 1,8 milionů Eur za období 20 let a ušetřit na nákladech za elektřinu.
Areál má v současné době své nájemce a je plně funkční.
Dokumentaci k areálu, jeho výnosovost a ostatní doplňující informace je možné obdržet po identifikaci zájemce.

Další informace

Tisk nabídky Poslat na e-mail
Ondřej Svozil
Ondřej Svozil

Mobil: +420 727 834 612

Telefon: +420 221 722 111

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.