Pronájem pěkného bytu 1+1, + 2 lodžie, Odolena Voda, Praha-východ

DSCN5103
DSCN5068
DSCN5074
Lokalita:Větrná 303, Odolena Voda
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 1+1

Dovolujeme si Vám nabídnout útulný, zařízený byt po rekonstrukci 1+1, cca 38m2 ve 2.patře panelového domu s výtahem. Byt má dvě vlastní lodžie a je výborně dispozičně řešený. Z prostorné předsíně se vchází do koupelny s vanou, pračkou a wc, dále vstup do samostatné kuchyně, která je vybavena linkou, el.sporákem, lednicí s mrazákem, mikrovlnnou troubou i základním nádobím. Z kuchyně je vstup na jednu z lodžií. A nakonec obytný pokoj, ze kterého se opět vchází na lodžii, pokoj je vybavený dvoulůžkem, rozkládací sedačkou a stolky.
K bytu náleží sklep.
Topení i ohřev vody je ústřední. Okna plastová, orientovaná na východ.
Dům je pečlivě udržovaný. Před domem dostatek místa na parkování.
V obci je veškerá občanská vybavenost. Kousek od domu Penny market i zastávka busu, který Vás za 20 minut doveze na metro C Kobylisy, jezdí i noční autobus. Město Odolena Voda leží při dálnici D8, 16 km severně od centra Prahy.
Jedná se o dlouhodobý pronájem. Ihned volné, doporučujeme prohlídku.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.