Krásný byt po rekonstrukci 1+1, 40m2, Praha 8 Karlín

DSCN6177
DSCN6251
DSCN6244
Lokalita:Březinova 497/10, Praha - Karlín
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 1+1

Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu krásný byt 1+1 o výměře cca 40m2 po kompletní a nákladné rekononstrukci ve zvýšeném přízemí činžovního domu v pražském Karlíně, ulice Březinova. Okna jsou orientována do vnitrobloku, kde se nachází příjemná zahrádka, kterou lze využívat k posezení a relaxaci.
Byt se dispozičně skládá z předsíně, samostatného wc, kuchyně, ložnice, komory a koupelny s vanou. Vše je kompletně nové, v bytě ještě nikdo nebydlel.
Byt bude částečně zařízený, k dispozici kuchyňská linka, varná deska (2 plotýnky), digestoř, lednice, stůl, židle, postel, komoda, skříňka pod TV.
Ohřev vody a teplo zajišťuje vlastní elektrokotel.
Rekonstrukční práce se dokončují, prohlídky jsou možné ihned, k nastěhování od 10.7. Jedná se o dlouhodobý pronájem.
Pokud hledáte moderní a útulný byt se skvělou dostupností do centra, zavolejte si již nyní a rezervujte si termín prohlídky.

Praha č. 2 asistentka

Mobil: +420 720 078 765

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.