Pronájem krásného bytu 1+1/B, 54m2, Praha 4 Nusle

DSCN6423
DSCN6412
DSCN6404
Lokalita:Nuselská 1498/72, Praha - Nusle
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 1+1

Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu krásný byt 1+1 (2+kk) s balkonem, ve 4.patře činžovního domu s novým výtahem v pražských Nuslích, ulice Nuselská.
Byt je po kompletní a nákladné rekonstrukci. Nabízí se kompletně zařízený včetně nádobí i lůžkovin.
Dispozičně se byt skládá z předsíně, koupelny se sprchovým koutem a wc, z předsíně je také vstup na malý balkonek, dále obytná kuchyně, k dispozici mimo jiné myčka, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, za kuchyní je pak ložnice s manželskou postelí, velkou skříní a obývacím koutem s rozkládací sedací soupravou.
Byt je orientovaný do klidného vnitrobloku, okna jsou plastová a jsou opatřena venkovními roletami. V bytě je zaveden vysokorychlostní internet.
Vytápění waw, ohřev vody bojlerem.
K bytu náleží velký sklep, vhodný i na kola. Ve vnintrobloku malá zahrádka s posezením.
Dům je pečlivě udržovaný, v okolí veškerá občanská vybavenost i vynikající spojení MHD.
Jedná se o dlouhodobý pronájem, k nastěhování od 1.8.
Pokud hledáte bydlení v širším centru, chcete mít kompletně zařízený byt po rekonstrukci, tak již nemusíte dělat kompromisy, pojďte se přesvědčit na prohlídku.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.