nepodporované zobrazení, otočte prosím na "portrét"

Pronájem ateliéru s možností bydlení, 30 m2

pronajato+ spotřeba elektřiny a vody, bez poplatků, + provize RK
DSC_9080b
Popis nemovitosti

Nabízím exkluzivně pronájem ateliéru upraveného na bydlení. Jedná se o 2 místnosti v posledním patře krásného, čistého domu s moderním výtahem. Ve vstupní místnosti se nachází minikuchyňka Gorenje s integrovanou ledničkou a el. dvouvařičem. Dále je zde pračka, mikrovlnka, policový systém, nástěnné zrcadlo a stůl se 4 židlemi. Druhá místnost je vybavena trojdílnou skříní, nízkou skříní a regálem. Ateliér je možné dovybavit v souladu s přáním budoucího nájemníka. Okna jsou plastová s krásným výhledem na západ (park Grébovka, Nuselský most, Kongresové centrum). Ohřev vody zajišťuje bojler umístěný na WC. Sprcha je zvlášť a má vlastní odvětrání. K topení slouží v každé místnosti jeden infrapanel Grande 800 W. Na chodbě, naproti vchodu do ateliéru je k dispozici uzamykatelná kovová skříň Bysley s 4 regály cca 190 x 90 x 40 cm.
Ve vnitrobloku je možné využívat zahrádku s venkovním krbem a posezením. Prádlo lze sušit buď na zahradě nebo na půdě. V domě jsou rozvody O2 a UPC. Kromě vody a elektřiny se neplatí žádné další měsíční poplatky.
Z důvodu nepředložení průkazu energetické náročnosti budovy uvádíme energetickou třídu G.

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Informace k nemovitosti

Lokalita:Moskevská, Praha - Vršovice
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 1+1
Lukáš Pecháček

Lukáš Pecháček

M: +420 727 886 321
T: +420 221 722 036
[email protected]
Kontaktovat I.E.T.Reality, s.r.o.

Lindleyova 2822/2
Praha

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.

Odesláním berete na vědomí naše zásady pro zpracování osobních údajů.