Pronájem bytu 40 m², 1+1 + komora + sklep

DSC_2654b
DSC_2683b
DSC_2782b
Lokalita:Zvonková, Praha - Záběhlice
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 1+1

Nabízím k pronájmu byt 1+1 v klidné lokalitě na Zahradním Městě. Nachází se v 5. patře cihlového domu se dvěma výtahy (osobní + nákladní). Kuchyň je vybavená rohovou kuchyňskou linkou s kombinovaným sporákem a digestoří. K dispozici je také velká lednice s marazákem. Obývák je zcela prázdný. Podlahu pokrývá plovoučka (v kuchyni lino). Plastová okna jsou opatřena žaluziemi a poskytují výhled na západ.

Na jednom konci předsíně se nachází prostorná komora, která může sloužit i jako šatna. Na druhé straně je vestavěná skříň. Koupelna je vybavená rohovou vanou, umyvadlem, zrcadlem a pračkou Candy s vrchním plněním. WC je samostatné. Byt je vymalovaný a částečně renovovaný. K internetu se připojíte přes O2 nebo Vodafone. K bytu náleží menší sklepní kóje v 1. patře.

V okolí domu je veškerá občanská vybavenost: škola, školka, restaurace, řeznictví. U zastávky autobusu najdeme: OC Cíl, Albert, další restaurace, cukrárnu, květiny, fitcentrum. Na autobusovou zastávku dojdete za 3 minuty. Rychlá dostupnost na metro Skalka.

Lukáš Pecháček
Lukáš Pecháček

Mobil: +420 727 886 321

Telefon: +420 221 722 036

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.