Pronájem bytu 52 m2, 1+kk + balkon + parkovací stání

IMG_174433b
IMG_170547b
IMG_170450b
Lokalita:K Beranovu, Praha - Dolní Chabry
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 1+kk

Nabízím exkluzivně k pronájem bytu 1+kk o výměře 42 m2, s balkonem o ploše 10 m2, který umožňuje široký výhled do okolí. K bytu dále náleží parkovací stání v suterénu. Hned za ním má nájemce k dispozici velký sklep, kam se pohodlně vejde několik kol, zimní peumatiky a další množství věcí.

Byt se nachází ve 3. NP novostavby v bytovém komplexu Nové Chabry. Vstup do bytu chrání bezpečnostní dveře. Byt je vybavený samostatnou lednicí s mrazákem. Dále kuchyňskou linkou s dvojplotýnkovou indukční varnou deskou, digestoří a elektrickou troubou. Obývák je zařízen dvojlůžkem s úložnými prostory, rozkládací sedačkou, stojací lampou a jídelním stolem se 3 židlemi. V předsíni najdeme dvě skříně a botník.

Koupelna je propojená s WC a je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem se zrcadlovou skříňkou a pračkou. Okna bytu jsou opatřena žaluziemi a praktickými síťkami proti hmyzu. Orientována jsou na západ a jih. Nechybí připojení k internetu.

Na zastávku autobusu dojdete za 5 minut. Cesta na metro Kobylisy trvá pouhé 4 minuty. K nákupům můžete využít zdejší prodejnu potravin, případně nedaleký Penny Market či Billu. V nejbližším okolí máte dále k dispozici restauraci, fitness centrum, školku, dětské hřiště, Bauhaus a další obchody. K procházkám se nabízí Čimický háj a Ďáblický les. Milovníky cyklistiky potěší zdejší cyklostezka.

Lukáš Pecháček
Lukáš Pecháček

Mobil: +420 727 886 321

Telefon: +420 221 722 036

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.