Pronájem garsonky 22 m², u metra Českomoravská

DSC_8680b
DSC_8642b
DSC_8646b
Lokalita:Drahobejlova, Praha - Libeň
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 1+kk

Nabízím exkluzivně pronájem garsonky nedaleko metra "B" Českomoravská. Byt o výměře 22 m2 je velmi dobře řešený. Nachází se ve 3. patře domu s recepcí a výtahem. Zařízený je kuchyňskou linkou s dvouplotýnkovou sklokeramickou varnou deskou a digestoří. K dalšímu vybavení patří: lednice, mikrovlnka, rozkládací sedačka, televize, skříňky, stůl a dvě židle. Pokoji dominuje velká vestavná šatní skříň s posuvnými dveřmi.
Koupelna je vybavená sprchovým koutem, umyvadlem a téměř novou pračkou Indesit. WC je oddělené. Okno je opatřeno vertikální žaluzií. Topení je centrální. Nechybí připojení k internetu (Vodafone).
Byt je určený maximálně pro 2 osoby. V okolí veškerá vybavenost. K nákupům můžete využít Galerii Harfa vedle O2 arény. Na metro dojdete za 8 minut, na tramvaj za 3 minuty. Z důvodu nepředložení průkazu energetické náročnosti budovy uvádíme energetickou třídu G.

Lukáš Pecháček
Lukáš Pecháček

Mobil: +420 727 886 321

Telefon: +420 221 722 036

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.