Pronájem bytu 2+1 s balkonem (cca 50m² - Adamov)

2
4
7
Lokalita:Adamov
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 2+1

Nabízíme Vám zprostředkování pronájmu částečně zařízeného bytu v Adamově.

Nabízený byt o dispozici 2+1 a přibližné výměře 50 m² se nachází ve 2. patře nemovitosti bez výtahu. Náleží k němu i balkon, sklepní kóje a možnost využití části zahradní plochy. U domu lze zdarma zaparkovat. Fotografie jsou aktuální a zachycené vybavení bytu je součástí pronájmu, dodatečný nábytek a spotřebiče si může každý zařídit dle své potřeby. V bytě je dále zavedená přípojka na internet Vodafone a UPC, okna jsou plastová a fasáda je zateplená.

Adamov je klidné město s přilehlou přírodou, které svým obyvatelům nabízí spoustu možností. Na své si zde přijdou nadšenci cyklistiky, v blízkosti rovněž nalezneme spoustu historických památek, rozhledny, síť jeskyní Moravského krasu, atd. Ve městě je k dispozici obchodní dům vč. supermarketu, tabáku, pošty a drogerie, poblíž se nachází i několik restaurací, lékaři, základní a mateřská škola či koupaliště a fotbalové hřiště.

V případě Vašeho zájmu rádi poskytneme bližší informace a sjednáme prohlídku, neváhejte mě kontaktovat.

(Upozorňujeme, že zatím nebyl majitelem nemovitosti předložen průkaz energetické náročnosti a proto uvádíme třídu G.)

  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • náměstí Svobody 87/18
    Brno

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."