Pronájem bytu 2+1 s balkonem (cca 50m² - Adamov)

2
4
7
Lokalita:Adamov
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 2+1

Nabízíme Vám zprostředkování pronájmu částečně zařízeného bytu v Adamově.

Nabízený byt o dispozici 2+1 a přibližné výměře 50 m² se nachází ve 2. patře nemovitosti bez výtahu. Náleží k němu i balkon, sklepní kóje a možnost využití části zahradní plochy. U domu lze zdarma zaparkovat. Fotografie jsou aktuální a zachycené vybavení bytu je součástí pronájmu, dodatečný nábytek a spotřebiče si může každý zařídit dle své potřeby. V bytě je dále zavedená přípojka na internet Vodafone a UPC, okna jsou plastová a fasáda je zateplená.

Adamov je klidné město s přilehlou přírodou, které svým obyvatelům nabízí spoustu možností. Na své si zde přijdou nadšenci cyklistiky, v blízkosti rovněž nalezneme spoustu historických památek, rozhledny, síť jeskyní Moravského krasu, atd. Ve městě je k dispozici obchodní dům vč. supermarketu, tabáku, pošty a drogerie, poblíž se nachází i několik restaurací, lékaři, základní a mateřská škola či koupaliště a fotbalové hřiště.

V případě Vašeho zájmu rádi poskytneme bližší informace a sjednáme prohlídku, neváhejte mě kontaktovat.

(Upozorňujeme, že zatím nebyl majitelem nemovitosti předložen průkaz energetické náročnosti a proto uvádíme třídu G.)

Petra Wolfová - asistentka společnosti
Petra Wolfová - asistentka společnosti

Mobil: +420 727 836 194

Telefon: +420 542 120 212

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • náměstí Svobody 87/18
    Brno

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.