Pronájem bytu 2+1, 55 m² - Beroun-Město

DSC_2958b
DSC_3014b
DSC_2928b
Lokalita:Jaselská 1134/11, Beroun - Beroun-Město
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 2+1

Nabízím exkluzivně k pronájmu světlý byt 2+1 v klidné lokalitě sídliště Beroun. Byt je kompletně zařízený. Nachází se ve zvýšeném přízemí zatepleného cihlového domu. Po vstupu do bytu se octneme v malé předsíňce. Dveřmi napravo projdeme do nově zrekonstruované koupelny se sprchovým koutem, WC, umyvadlem, zrcadlovou skříňkou a přípravou na pračku.

Půjdeme-li rovně, dostaneme se do prostorné kuchyně. Ta je vybavená kuchyňskou linkou s dvojplotýnkovou varnou deskou, elektrickou troubou a digestoří. Součástí kuchyně je dále úplně nová lednice s mrazákem, jídelní stůl se 4 židlemi, skříň a menší skříňka. Z kuchyně směrem nalevo projdeme do obýváku, který je vybaven sedačkou, křeslem, konferenčním stolkem a TV stolkem s plochou televizí. Z obýváku je možný vstup na malý balkonek s výhledem na jihovýchod.

Poslední místností je ložnice. Zde najdeme dvojlůžko s nočními stolky a pracovní stůl se židlí. Okna v celém bytě jsou plastová, opatřená žaluziemi. Podlaha je všude vinylová, pouze v koupelně je položena dlažba. Vytápění a ohřev teplé vody je zajištěno dálkově. V ceně nájmu máte rychlý internet od firmy Starnet. K bytu patří rovněž sklepní kóje. Možnost parkování před domem.

V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost - obchody, restaurace, lékárnu, školu, školku, sportcentrum a koupaliště. 5 minut od domu se nachází Penny market a OC Hvězda. O něco dále Lidl, Jysk, OBI. Na autobusovou zastávku dojdete za 3 minuty. Výborné spojení na Prahu. Na metro Nové Butovice dojedete za 30 minut. Dálnice D5 je vzdálená cca 1 km.

Lukáš Pecháček
Lukáš Pecháček

Mobil: +420 727 886 321

Telefon: +420 221 722 036

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.