Pronájem pěkného bytu 2+1/B, 55m2, Praha 3 Žižkov

DSCN5862
zahr
1
Lokalita:Pod lipami 2506/55, Praha - Žižkov
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 2+1

Byt je opět k dispozici..
Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu moc pěkný byt 2+1 o výměře 53m2 + balkon, v 5.patře cihlového domu s výtahem na pražském Žižkově - Jarově.
Byt se nabízí nezařízený, je čerstvě vymalovaný a připravený k okamžitému nastěhování. Má výbornou dispozici, skládá se z předsíně, koupelny se sprchovým koutem, samostatné wc, dále obývací pokoj s balkonem orientovaný na JV a ložnice s kuchyní na SZ. Z oken příjemný volný výhled do zeleně.
K dispozici kuchyňská linka a plynový sporák. Byt má plastová okna, vytápění i ohřev vody ústřední.
Jedná se o klidný dům v jednosměrné ulici s výbornou dostupností do centra.
V blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost, tramvajová zastávka - Spojovací, dále samoobsluha, Kaufland, pošta, zdravotní středisko, restaurace, pizzerie, 1km Lidl a mimo jiné i Malešický les a velmi rozlehlý přírodní park Smetanka v povodí Rokytky.
V ceně poplatků jsou zahrnuty i zálohy na energie.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.