Pronájem krásného, zařízeného bytu po rekonstrukci 2+kk, Praha 4 - Braník

DSCN5277
DSCN5287
DSCN5266
Lokalita:Zelinářská, Praha - Braník
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 2+kk

Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu krásný byt 2+kk o celkové výměře 43,51m2 v přízemí (ze zahrady 1.patro) činžovního domu v pražském Braníku, ulice Zelinářská.

Byt prošel velice nákladnou a kompletní rekonstrukcí a nabízí se zařízený, tak jak je vidět na fotografiích.
Má vynikající dispozici, skládá se ze dvou samostaných místností - obývací pokoj do ulice, ložnice je orientována do klidného vnitrobloku, dále předsíň ve které je umístěna kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči (varna deska, digestoř, mikrovlnná trouba, lednice), samostatné WC a koupelna se sprchovým koutem.

Byt je nyní pronajatý, ka nastěhování bude od 1.5. Preferuje se dlouhodobý pronájem. K užívání je i zahrádka ve vnitrobloku.

Pokud hledáte nadstandardní bydlení v širším centru Prahy se skvělou občanskou vybaveností i dopravní dostupností, je pro Vás tento byt ten pravý. Přijďte se přesvědčit na prohlídku.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.