Pronájem krásného, zařízeného bytu po rekonstrukci, 2+kk, 51m2, Praha 6 Břevnov

DSCN9874
DSCN9890
DSCN9901
Lokalita:Heleny Malířové 924/6, Praha - Břevnov
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 2+kk

Dovolujeme si Vám nabídnout k dlouhodobému pronájmu krásný, prostorný byt po rekonstrukci 2+kk o výměře cca 51m2 nacházející se v 1.patře cihlového domu bez výtahu na pražském Břevnově, ulice Heleny Malířové.

Byt před pár lety prošel nákladnou a kompletní rekonstrukcí včetně rozvodů.

Dispozičně se byt skládá z prostorné předsíně s dostatkem úložného prostoru, vkusně zařízeného obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Zde najdete vše, co potřebujete. Krásná kuchyňská linka vyrobená na míru se všemi spotřebiči (varná deska, trouba, digestoř, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem), k dispozici i základní nádobí.

Dále jídelní koutek, relaxační - s rozkládací sedačkou a TV a pro večerní romantiku BIO krb.

Z pokoje se vchází do velké ložnice, kde je umístěna manželská postel, opravdu velká šatní skříň a pracovní kout s psacím stolem.

Z ložnice se vchází do koupelny, kde oceníte hlavně možnost, se jak vykoupat ve vaně, tak si i jen dát rychlou sprchu, k dispozici pračka a sušička. V rámci rekonstrukce se zpřístupnilo wc i s koupelny, což je velice praktické. Zároveň na něj můžete vejít i z předsíně.

Komfort bytu doplňuje plynový kondenzační kotel, etážové topení, dále krásné, na zakázku dělené bezpečnéstní dveře, plastová okna se žaluziemi i roletami, čili si můžete dokonale zatemnit. V ložnici je naproti posteli příprava na druhou TV.

Velkým bonusem je i příjemná zahrada ve vnitrobloku, kde si můžete pověsit prádlo, či si jen posedět s kávou.

Praha 6, potažmo městská část Břevnov patří k nejlukrativnějším místům pro bydlení v Praze.
Pokud tedy hledáte bydlení na krásném místě, kde máte poblíž vše na co si vzpomenete, ať už je to spojení do centra, občanská vybavenost, příroda, historie, klid a zároveň pěkné a dlouhodobé bydlení, kam ani nemusíte kupovat nábytek, je pro Vás tento byt ten pravý, přijďte se přesvědčit na prohlídku.

Volné ihned, trvalé bydliště nevadí, hodné a malé zvířátko také ne.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.