Příjemný byt po rekonstrukci 2+kk, 50m2, Praha 8 Karlín

DSCN8313
DSCN8325
DSCN8299
Lokalita:Březinova, Praha - Karlín
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 2+kk

Letní akce - do 15.8. hradíte pouze poloviční provizi.

Dovolujeme si Vám nabídnout k dlouhodobému pronájmu krásný byt po rekononstrukci 2+kk (1+1) o výměře cca 50m2 ve zvýšeném přízemí činžovního domu v pražském Karlíně, ulice Březinova.

V bytě se podařilo skloubit moderní styl se zachovanými původními prvky, mezi které patří například krásné dřevěné dveře, které jsou částečně původní i s vitráží a i nové dveře, dělané na zakázku, vchodové dveře jsou také nové - bezpečnostní.

Byt se dispozičně skládá z předsíně, kde se nachází prostorná šatní skříň, velkého pokoje, dále obytná kuchyně s moderní linkou Oresi a se všemi potřebnými spotřebiči včetně lednice a myčky. Koupelna se sprchovým koutem, samostatné wc a malý kumbálek zajišťující úložný prostor.
Byt je po dohodě možné částečně dozařídit.
Ohřev vody a teplo zajišťuje vlastní, nový elektrokotel.

Špaletová okna s dvojskly jsou orientována do klidné ulice.
Zeď sousedící s chodbou domu je odhlučněna a zateplena.

Možná největším bonusem je nádherná, udržovaná zahrada, kterou lze využívat k posezení a relaxaci.
Pokud hledáte moderní a útulný byt se skvělou dostupností do centra ( kousek od domu tramvaj a metro) s veškerou občanskou vybaveností a nepřeberným množstvím různých kaváren a restaurací v okolí, je pro Vás tento byt ten pravý, přijďte se přesvědčit na prohlídku.
Jedná se o dlouhodobý pronájem.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.