Pronájem zrekonstruovaného bytu 2+kk, 45 m², v Řepích

DSC_3181b
DSC_3194b
DSC_3204b
Lokalita:Bazovského, Praha - Řepy
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 2+kk

Nabízím exkluzivně pronájem nově zařízeného, světlého bytu 2+kk. Nachází se ve 4. patře tichého panelového domu s výtahem a zateplenou fasádou. Byt prošel celkovou rekonstrukcí včetně zděného jádra, podlah a interiérových dveří. Nová kuchyňská linka je vybavená el. troubou a sklokeramickou varnou deskou. K vybavení kuchyně dále patří volně stojící malá lednice a jídelní stůl se 2 židlemi. Kuchyně má vlastní okno. Všechna okna jsou plastová, opatřená žaluziemi. V koupelně je vana, umyvadlo a přípojka na pračku. WC samostatné. Ložnice nabízí 2 postele. Nevyhovující nábytek může majitel po dohodě odvézt.
Nechybí připojení k internetu (UPC, O2). K bytu náleží sklepní kóje. Možnost využívání sušáren v suterénu domu.
Bezproblémové parkování hned u domu, bez parkovacích zón. V okolí veškerá občanská vybavenost: poliklinika, lékárna, pošta, obchody, obch. centrum, restaurace, školy. Dále možnosti sportovního i kulturního vyžití, procházek v lesoparku Řepy. Zastávka autobusu před domem, na tramvaj dojdete za 4 minuty.

Lukáš Pecháček
Lukáš Pecháček

Mobil: +420 727 886 321

Telefon: +420 221 722 036

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.