Pronájem bytu 45 m², 2+kk + lodžie + parkovací stání

DSC_3169b
DSC_3130b
DSC_3143b
Lokalita:Hnězdenská, Praha - Troja
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 2+kk

Nabízím exkluzivně k pronájmu byt 2+kk o výměře 45 m2, s lodžií o ploše 5 m2, která umožňuje široký výhled do okolí se spoustou zeleně. Okna i lodžie jsou orientovány na jih. Motoristy potěší, že k bytu náleží parkovací stání v suterénu. Byt se nachází v 5. NP novostavby se dvěma výtahy, v příjemné lokalitě Praha 8 - Troja.

Pronajímá se bez nábytku. Kuchyňská linka je vybavená sklokeramickou varnou deskou, digestoří a elektrickou troubou. Koupelna je zařízená vanou, umyvadlem se zrcadlovou skříňkou a WC. K uložení věcí můžete využít dvě vestavěné skříně v předsíni a také komoru 1 m2 na patře. Nechybí připojení k internetu.

Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně nákupních možností jako je Penny Market, OC Krakov, Billa, Albert a Lidl. V blízkosti se nachází také poliklinika, obchody, restaurace, pošta, škola, školka, kulturní dům s knihovnou a akvapark Šutka. Doporučuji hezkou procházku do ZOO, Botanické zahrady, starých Bohnic, Čimického háje nebo Stromovky.

Na dobrou zmrzlinu si můžete zajít na konečnou zastávku Poliklinika Mazurská. Další výhodou tohoto bydlení je výborné spojení do centra. Za 7 min. dojedete na metro Kobylisy. Autobusová zastávka je vzdálená 1 min. od domu.

Lukáš Pecháček
Lukáš Pecháček

Mobil: +420 727 886 321

Telefon: +420 221 722 036

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.