Pronájem krásného bytu po rekonstrukci 2+kk, 40m2, zařízené, Praha 3 Žižkov

DSCN6719
DSCN6699
DSCN6701
Lokalita:Vlkova 526/5, Praha - Žižkov
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 2+kk

Dovolujeme si Vám k pronájmu nabídnout krásný, designový a kompletně zařízený byt 1+1 (2+kk) o výměře cca 40m2 na pražském Žižkově, Vlkova ulice. Byt je po kompletní rekontrukci a ještě v něm nikdo nebydlel, vše je zcela nové. Stačí si přinést jen osobní věci a bydlet. Je možnost mít k dispozici i lůžkoviny, nadobí, dekorace, atd.
Byt nacházející se v přízemí činžovního domu se dispozičně skládá z předsíně, na kterou navazuje kuchyně s jídelnou, je zde plně vybavená, moderní kuchyňská linka se všemi potřebnými spotřebiči včetně pračky, myčky, lednice s mrazákem, atd.
Dále samostatné wc, koupelna se sprchovým koutem a obývací pokoj s oknem do ulice. V místnosti je na míru vyhotovené velké patro na spaní.
Ohřev vody a teplo zajišťuje vlastní kotel a bojler, vše je na elektřinu.
V ceně je i základní internet UPC.
Celý byt je velice moderně a vkusně zařízen, což můžete posoudit z fotografií, všude je dostatek úložného prostoru.
Pokud hledáte kompletně zařízený byt hotelového typu v centru Prahy s výbornou dostupností MHD, je tato nabídka pro Vás ta pravá. Je možnost zajistit také úklid, 1x za 14 dní.
Přijďte se přesvědčit na prohlídku.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.