Pronájem krásného bytu po rekonstrukci 2+kk, 40m2, zařízené, Praha 3 Žižkov

DSCN6719
DSCN6699
DSCN6701
Lokalita:Vlkova 526/5, Praha - Žižkov
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 2+kk

Dovolujeme si Vám k pronájmu nabídnout krásný, designový a kompletně zařízený byt 1+1 (2+kk) o výměře cca 40m2 ve vyhledávané lokalitě pražského Žižkova, v ulici Vlkova na Praze 3.

Byt je po kompletní rekonstrukci, vše je zcela nové. Stačí si přinést jen osobní věci a bydlet. K dispozici jsou i lůžkoviny, nádobí, dekorace, ručníky apod.

Tento byt nacházející se v přízemí cihlového činžovního domu se dispozičně skládá z předsíně, na kterou navazuje kuchyně s jídelnou, je zde plně vybavená, moderní kuchyňská linka se všemi potřebnými spotřebiči včetně pračky, myčky, lednice s mrazákem, sporákem se sklokeramickou varnou deskou a elektrickou pečicí troubou, mikrovlnou troubou, digestoří atd. Samozřejmou součástí je jídelní stůl se židlemi.

Dále je součástí bytu samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem a obývací pokoj s oknem do ulice. V místnosti je na míru vyhotovené velké patro na spaní.

Ohřev vody a teplo zajišťuje vlastní kotel a bojler, vše je na elektřinu. Vzhledem k dosavadní absenci štítku PENB uvádíme v inzerátu energetickou třídu G, nicméně se jedná o standardně energeticky náročný dům.
K dispozici je internetové připojení a TV programy.

Celý byt je velice moderně a vkusně zařízen, s bezbariérovým vstupem a možností venkovního posezení, všude je dostatek úložného prostoru, což můžete posoudit z fotografií.

V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost – restaurace, kavárny, obchody, bankomaty, úřady, školy, poliklinika. Poloha domu nabízí rozsáhlé možnosti kulturního i dalšího vyžití – v okolí se nacházejí divadla, hudební kluby či hřiště fotbalového klubu Viktoria Žižkov. K aktivnímu odpočinku lze využít například přilehlou Rajskou zahradu s venkovní posilovnou a hřištěm na pétanque, k procházkám vybízejí také nedaleké Riegrovy a Mahlerovy sady.

Výborná dopravní obslužnost: MHD: 8 minut pěšky od domu je zastávka denní i noční tram Husinecká, kterými se lze za 2 minuty dostat na zastávku metra C Hlavní nádraží (tam lze dojít i pěšky za 15 minut), za 4 minuty na zastávku metra B Masarykovo nádraží či za 6 minut na zastávku metra A Flora. Ze stejné zastávky vyjíždějí i denní a noční autobusové linky Dobré je též spojení autem – prostřednictvím nedalekého nájezdu na pražskou magistrálu se lze snadno napojit na městský okruh a jeho výpadovky.

Pokud hledáte kompletně zařízený byt v klidném prostředí, přitom v centru Prahy s výbornou dostupností MHD, je tato nabídka pro Vás ta pravá.
Byt je momentálně ještě pronajatý, nastěhování dle dohody. Prohlídka je možná.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.