Prostorný byt v centru města, 3+1, 79 m²

sukova2
IMG_1931
IMG_1926
Lokalita:Sukova, Brno - Brno-město
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 3+1

K pronájmu nabízíme byt po částečné rekonstrukci v samotném centru města.

Byt se nachází v 5 N.P. s výtahem, z okna je výhled do hezky udržované ulice Sukova. Byt má 3 hlavní místnosti o velikosti 2x 14 m² a 28 m², dále vlastní koupelnu, toaletu a vybavenou kuchyni v moderním stylu. Vybavení ostatních místnosti již bude na Váší iniciativě a fantazii, té se meze nekladou.

Prostory jsou vhodné jak pro rodinu, tak pro skupinu studentů či mladých pracujících.

Byt se nachází v blízkosti tramvajové zastávky Malinovského náměstí (1 minuta), do centra se dostanete chůzí za 4 minuty a na hlavní nádraží je to jedna zastávka MHD. Centrum dále zajišťuje množství skvělých restaurací a dalších podniků v blízkém okolí. 2 minuty chůze se nachází také obchodní řetězec Lidl, pro venkovní posezení skvěle poslouží prostředí Malinovského a Moravského náměstí.

Upozorňujeme, že zatím nebyl majitelem nemovitosti předložen průkaz energetické náročnosti a proto uvádíme třídu "G".

Dominik Prda
Dominik Prda

Mobil: +420 727 874 497

Telefon: +420 542 120 152

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • náměstí Svobody 87/18
    Brno

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.