Pronájem bytu 3+1 s lodžií, 72 m² - u metra Prosek

DSC_2963
DSC_2973
DSC_2982
Lokalita:Okřínecká, Praha - Prosek
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 3+1

Nabízím exkluzivně pronájem družstevního bytu 3+1 s lodžií, 6 minut od metra "C" Prosek. Byt má celkovou výměru 71,6 m2. Nachází se ve 2. patře zatepleného cihlového domu bez výtahu. Dům byl postaven v 90. letech. Společné prostory jsou čisté a udržované.

Byt sestává ze tří pokojů, kuchyně, předsíně, koupelny a samostatného WC. Jedna ložnice a kuchyň mají vstup na širokou lodžii. Kuchyň je vybavená starší linkou se sklokeramickým sporákem s elektrickou troubou, digestoří a dvojdřezem. Najdeme tu i velkou lednici s mrazákem a jídelní stůl se 4 židlemi.

Prostorná koupelna je zařízená vanou, umyvadlem, zrcadlovou skříňkou a pračkou zn. Hoover. Obývák je vybavený sedačkou, dvěma křesly, dvěma taburety, konferenčním stolkem a nábytkovou stěnou.
Další nábytkovou stěnu najdeme v jedné ložnici. Pokud by podnájemci některá z těchto stěn nevyhovovala, může ji po dohodě s pronajímatelem odstranit.

Okna jsou plastová s orientací na jih a západ. Vestavěné skříně v předsíni poskytují množství úložných prostor. Možnost připojení k internetu přes více poskytovatelů. Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost. K nákupům můžete využít Nákupní centrum BILLA Prosek, Penny Market, Lidl nebo OBI.

K procházkám doporučuji Park přátelství nebo okolní lesíky s mnoha vyhlídkami na pražské panorama. Za zmínku stojí i nedaleká bobová dráha a lanové centrum. Výborná dopravní dostupnost do centra, do Ďáblic, Letňan, Čakovic, Kbel i Vysočan.

Lukáš Pecháček
Lukáš Pecháček

Mobil: +420 727 886 321

Telefon: +420 221 722 036

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.