Pronájem krásného bytu 4+kk/L 119m2 + garážové stání, novostavba, Praha 4

DSCN6752
DSCN6731
plánek
Lokalita:Písková, Praha - Modřany
Cena:pronajato
Kategorie:Byty 4+kk

Dovolujeme si Vám k pronájmu nabídnout krásný nezařízený byt 4+kk o výměře 108,1m2 + lodžie 10,5m2 + garážové stání v novostavbě Rezidence Písková v pražských Modřanech.
Byt nacházející se v 1.patře s výtahem má vynikající dispozici, skládá se ze vstupní chodby do tvaru L, prostorné komory, tří samostatných ložnic, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a vstupem na velkou, krytou lodžii, dále koupelna s vanou a wc + další samostatné wc. V bytě je dostatek úložného prostoru, v ložnici je velká vestavěná skříň, v obývacím pokoji velká knihovna na míru. K dispozici moderní kuchyňská linka vybavená všemi potřebnými spotřebiči (lednice s mrazákem, varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, digestoř, myčka).
Vytápění i ohřev vody ústřední, orientace SV, SZ a Z.
K nastěhování ihned.
Velice moderní dům, který Vás překvapí, jakmile do něj vstoupíte.
V okolí je veškerá občanská vybavenost, MŠ, ZŠ, ZUŠ, Gymnázium, mnoho dětských hřišť, obchodní centrum Modřany a pasáž Sofie, Billa, poliklinika a mnoho dalšího. Pro relaxaci a sportovní vyžití např. Modřanská rokle nebo jedna z nejoblíbenějších pražských cyklostezek podél Vltavy. Spojení MHD je také výborné, v blízkosti domu je zastávka tramvaje i busu.

Jitka Horálková
Jitka Horálková

Mobil: +420 727 869 858

Telefon: +420 221 722 006

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.