nepodporované zobrazení, otočte prosím na "portrét"

Administraritní budova - kanceláře, Frýdek-Místek

pronajato1.500,-Kč/m2/rok u samostatných kanceláří, + služby 1.000,-Kč/m2/rok, vratná kauce, provize RK 1 x nájem, bez DPH
Cam303
Popis nemovitosti

Pronájem kanceláří v plně nadčasově zrekonstruované administrativní budově, nacházející se na ulici Míru ve Frýdku-Místku. Možnost pronájmu samostatné kanceláře, samostatného studia, případně větších celků. Budova má vlastní vstupní halu s recepcí, příjemným posezením, parkování přímo u budovy. Kanceláře jsou vybaveny klimatizací, mají vždy na patře vlastní plně vybavenou kuchyňku, sociální zázemí. Umístění administrativní budovy je nedaleko centra Frýdku-Místku, Výhodou je krásný výhled na Beskydy. Doporučuji osobní schůzku. Počátek od 1.8.2022.

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Informace k nemovitosti

Lokalita:Míru, Frýdek-Místek - Frýdek
Cena:pronajato
Kategorie:Kanceláře
Jarmila Diblíková

Jarmila Diblíková

M: +420 727 882 860
T: +420 595 021 002
[email protected]
Kontaktovat I.E.T.Reality, s.r.o.

Stodolní 1293/3
Ostrava

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.

Odesláním berete na vědomí naše zásady pro zpracování osobních údajů.