Pronájem zařízené kanceláře o velikosti 30m2 v Holešovicích

Rosmarin_terrace
Rosmarin_Office_4-5WS_small
Rosmarin_Office_3-4WS_small
Lokalita:Dělnická, Praha - Holešovice
Cena:pronajato
Kategorie:Kanceláře

Přizpůsobíme se Vašim potřebám. Nabízíme Vám k pronájmu moderní, vkusně zařízené kanceláře různých velikostí vč. společných prostor v reprezentativní budově na Praze 7. Tato prémiová business lokalita nabízí vše, co vaše firma potřebuje k úspěchu. Budova má vynikající dostupnost, nachází se v blízkosti uzlů hromadné dopravy a má bezprostřední napojení na pražskou magistrálu a další pražské výpadovky. Centrum disponuje vysoce kvalitními technologiemi včetně wi-fi připojení odpovídajícímu i těm nejnáročnějším požadavkům.

Pracovní prostory zahrnují plně vybavené kanceláře se službami, zasedací místnosti, ale i coworking umožňující navazování nových kontaktů.
Budova je vybavena i prostory pro relaxaci, vlastní kantýnou, fitness centrem či terasou a poskytuje dostatek parkovací kapacity v podzemních garážích. Kancelář je vybavená nábytkem s kompletními instalacemi. Vysokorychlostní připojení k internetu, Wi-fi. Ve společných prostorech je k dispozici kompletně vybavená kuchyňka s jídelním koutem. Možnost využívat bezplatně business lounge a komunitní zasedací místnost.
V ceně nájmu jsou veškeré energie, internet, denní úklid a služby recepce s kvalifikovaným týmem asistentek. Možnost parkingu v podzemních garážích. V budově se nachází kantýna, fitness centrum. Kauce 2x měsíční nájem. Neplatíte provizi RK.

EX Praha

Mobil: +420 777 777 777

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.