Kancelář nebo ateliér s bydlením, Praha 10

DSC_1165b
DSC_1162b
DSC_1168b
Lokalita:Dětská, Praha - Strašnice
Cena:pronajato
Kategorie:Kanceláře

Nabízím exkluzivně k pronájmu kompletně zařízenou garsonku v klidné lokalitě na Praze 10. V ceně nájmu jsou veškeré poplatky vč. internetu, poplatku za ČT a rozhlas. Jednotka se nachází v 1. patře bez výtahu. V pokoji najdeme skládací dvojlůžko, pracovní stůl s židlí, křeslo, policový systém, šatní skříň a menší skříňky. K dispozici je sušák na prádlo, žehlicí prkno a vysavač. Koupelna je vybavená sprchovým koutem, toaletou, pračkou, dvojdřezem a malou lednicí. Trojité plastové okno zajišťuje dostatek světla. Před sluncem Vás ochrání venkovní žaluzie. Bezproblémové parkování bez modrých zón. K bytu náleží ještě sklepní kóje o výměře cca 6 m2.
Výborná dopravní dostupnost: 2 minuty na tram. zastávku Solidarita, 10 min. na metro Strašnická. V okolí veškerá vybavenost. Pouze pro 1 osobu. V bytě chybí kuchyňka. Proto je ideální pro někoho, kdo vaří minimálně. Rovněž vhodné jako kancelář nebo ateliér. Z důvodu nepředložení průkazu energetické náročnosti budovy uvádíme energetickou třídu G.

Lukáš Pecháček
Lukáš Pecháček

Mobil: +420 727 886 321

Telefon: +420 221 722 036

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • Lindleyova 2822/2
    Praha

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.