Pronájem prostor pro bar/kavárnu/gastro - Brno - Veveří (cca 64 m²)

IMG_9986
IMG_9994
IMG_9912
Lokalita:Veveří, Brno - Veveří
Cena:pronajato
Kategorie:Restaurace

Nabízíme Vám zprostředkování pronájmu nebytových prostor situovaných v přízemí na frekventované ulici Veveří.

Prostory disponují dobře viditelnou výlohou, velkou venkovní reklamní plochou a také přímým vstupem z ulice. Kromě prodejní plochy zde můžete počítat se skladovacími prostory, zázemím vč. WC pro zaměstnance i zákazníky a také s vlastní kuchyní vč. digestoře vyvedené na střechu nemovitosti.

Výhodou nebytového prostoru je jeho vybavení zachycené na fotografiích, není za něj totiž požadováno odstupné, pouze zohlednění v nájmu, a proto se jedná o podstatné ulehčení od počátečních investic do prostor. Jsou zde také udělané nové rozvody vody, plynu i elektřiny (vč. 400V zásuvky). Vybavení je možné využít ideálně jako celek, ale také pouze jen z části.

Volné ihned, neváhejte zavolat pro sjednání prohlídky.

Na závěr upozorňujeme, že zatím nebyl dodán průkaz energetické náročnosti budovy, a proto jsme dle zákona povinni uvést třídu "G".

Roman Sledzinski
Roman Sledzinski

Mobil: +420 727 873 541

Telefon: +420 542 120 137

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • náměstí Svobody 87/18
    Brno

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.