Pronájem kavárny se zahrádkou (cca 176 m² + 35 m²)

7
2
1
8
5
4
6
9
10
11
3
Lokalita:Křížkovského, Brno - Staré Brno
Cena:info v RK
+ DPH (pokud je nájemce plátcem) + služby (1.487,- Kč / měs.) + energie (dle reálné spotřeby) + kauce + provize RK (1 nájem + DPH)
Evid. číslo:IETB100395
Kategorie:Restaurace
Lokalita:Křížkovského, Brno - Staré Brno
Okres:Brno-město
Plocha užitná:176 m²
Stav objektu:Velmi dobrý
Budova:Cihlová
Typ domu:Patrový
Datum nastěhování:1. únor 2024
En. náročnost b.:G (PENB nedodán)

V zastoupení majitele Vám nabízíme pronájem nebytových prostor vhodných pro provoz snídaňové kavárny (cca 176 m²) se zahrádkou (cca 35 m²).

Prostory se nacházejí v blízkosti brněnského výstaviště u zastávky MHD "Křížkovského" a nabízí výhodu přístupu nejen z ulice Křižkovského (vstup přes recepci), ale také z ulice Rybářská se vstupem přes zahrádku u dětského hřiště. K dalším výhodám patří výhodně fixovaná cena plynu pro vytápění až do 31. 12. 2024 za cenu 1.570,- Kč / MWh, hotová kolaudace na gastro provoz, částečné vybavení prostor vč. kuchyně, klimatizace a vzduchotechniky či možnost umístění velké reklamy na plot z ulice Rybářská. Dále je možné umístit podsvícenou reklamu i na ul. Křížkovského.

Pro lepší představu dispozic Vám poslouží orientační vizualizace, která je zahrnuta mezi fotografiemi prostor.

Prostory se nachází ve vlastnictví provozovatele penzionu v dané nemovitosti, takže je od nájemce požadováno poskytování snídaní pro hosty - jedná se o dodatečný a pravidelný příjem z provozu.

Pokud Vás nabídka zaujala, tak nám neváhejte navrhnout termín prohlídky.

Na závěr upozorňujeme, že zatím nebyl dodán průkaz energetické náročnosti budovy, a proto jsme dle zákona povinni uvést třídu "G".

Další informace

Tisk nabídky Poslat na e-mail
Jan Valko
Jan Valko

Mobil: +420 725 546 700

Telefon: +420 542 120 257

[email protected]
Kontaktovat makléře
  • I.E.T.Reality, s.r.o.
  • náměstí Svobody 87/18
    Brno

Nejde o nabídku k uzavření jakékoliv smlouvy, ale o nezávazné poskytnutí základních orientačních informací, resp. nejde o součást kontraktačního procesu dle ust. § 1731 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, a tedy se neuplatní ust. § 1729 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. K případnému uzavření jakékoliv smlouvy může dojít toliko v listinné formě, po dohodě na jejím obsahu a všech náležitostech, přičemž případné právní jednání bude uskutečněno přímo mezi smluvními stranami."

Poslat dotaz do realitní kanceláře

Zaujala vás tato nemovitost? Sjednejte si prohlídku nebo získejte více informací.


Všechna pole jsou povinná.